Van, ami soha nem megy ki a divatból – a közös élmény.

Szeretünk együtt ünnepelni, lazulni, vagy csak úgy lenni. Éjszakába nyúló kártyapartikon versengeni, meccset együtt nézni és harsányan egész teret betöltően megőrülni egy góltól!

Szeretünk fontos dolgokról hangosan beszélgetni a hangfal mellett, úgy, hogy egy szót sem értünk a másikból, mégis mosolygunk. Szeretünk zenélni, vagy csak jó zenéket hallgatni, bulizni, ugrálni, táncolni – akár mindenki előtt – megmutatni a Tik-Tok legújabb koreográfiáját vagy az asztalnál ülve visszafogott higany vállmozgással átélni a zene ritmusát. Imádunk nevetni, játszani, enni- inni, és valójában minden alkalmat megragadunk, hogy együtt legyük. 

Miért? Mert együtt minden jobb!

Ez a High Five Budapest. #BETTERTOGETHER

Egy csomagba belepakoltunk mindent, ami a 80-as 90-évek menő amerikai hangulatát idézi, felturbóztuk a mai igényekkel, és bumm…. villámként csapott be a Király utcába, így született meg a High Five Budapest Bistro Pub. 

A korszakra jellemző pasztellszínektől és neonfényektől jólesően bizsergő atmoszférát az extravagáns falfestmények (pl.: Vincent Vega #pulfiction méteres portréja), szobrok, bútorok és a retró korszakot idéző végtelen társasjátékok – Jenga, Monopoly, Game of Games, csocsó… – teszik autentikussá. 

Igyekeztünk izgalmasan ötvözni a 80as években berobbant MTV pop kultúrát a 90-es évek Miami Vice laza stílusával, így előre is elnézést kérünk, de a látvány olyan különleges lett, hogy ne lepődj meg, ha partnered inkább a falat nézi és mellőzi beszéd közben a szemkontaktust.

A remek látványhoz hamisítatlan amerikai íz dukál a legfinomabb hazai alapanyagok felhasználásával, úgy mint a kézműves burger, ropogós quasadilla vagy a High Five fried chicken. Azok se csüggedjenek akik a magyar konyha szerelmesei, étlapunkon megtalálod a nagyágyúkat, a gulyástól  a tojásos nokedlin át egészen a gesztenyepüréig.