Különleges rendezvényhelyszín Budapest belvárosában

A tökéletes céges rendezvényhelyszín megtalálása sokszor kifog a HR munkatársain, ügyvezetőkön vagy a család örökös parti szervezőjén. Szerencsére te jó helyen jársz, hogy ne legyél egy közülük! Kíváncsi vagy, miért? Olvass tovább! 

Rendezvényterem Budapest legnyüzsgőbb részén

Keresed az idei céges karácsony helyszínét, a nyári csapatépítőre vagy egy emlékezetes családi ünnepre keresed a megfelelőt? Nincs meg az igazi szülinapi helyszín? A High Five Budapest 350 fő befogadására alkalmas különleges rendezvényhelyszín Budapest belvárosában, ahol személyre szabott ajánlatokkal ünnepelhettek közösen a meghívott vendégekkel. A Király utcai nyüzsgésbe jól beilleszkedő High Five tömegközlekedéssel, taxival és autóval is könnyen és gyorsan megközelíthető a város bármelyik pontjáról, így a hosszú utazás sem veheti el a meghívottak kedvét! 

Bérelhető rendezvényhelyszín minden alkalomra

Legyen szó céges brunchról, csapatépítő rendezvényhelyszín keresésről, legény- vagy lánybúcsúról, születésnapról, “gender reveal party”-ról vagy baráti összejövetelről, a Highfive Bár egyedülálló adottságaival minden igényt képes kielégíteni. A rendezvényterem bérlés Budapest belvárosában már akár néhány főtől is lehetséges és ha sokan vagytok, akár az egész helyet is kibérelhetitek a rendezvényetekre. 

A High Five egy exkluzív rendezvényhelyszín, ahol a kéréseidnek megfelelően alakíthatjuk a teret, vagy ötlet híján segítünk megtervezni az eseményt.

Mit foglal magában az exkluzív rendezvényhelyszín?

Összejövetel stressz, főzés, takarítás és mosogatás nélkül? Ez a High Five! Egy különleges rendezvényhelyszín Budapest központjában, ami megspórolja neked az előkészületeket, a kiszolgálást és a romok eltakarítását. És mi még? Street food jellegű ételek és különleges italok, amiknek senki sem tud majd ellenállni! A High Five rendezvénytermek Budapest minden összejövetelét felejthetetlenné teszik a résztvevőknek, legyen az egy céges esemény vagy családi összejövetel!

Elképzeléseid megvalósításával felejthetetlenné tesszük rendezvényeteket. Ha saját vendégeiddel és kívánságaiddal akarod emelni az est fényét, kérd személyre szabott ajánlatunkat, vedd fel Velünk a kapcsolatot:

Email: info@highfivebp.hu

Vagy válassz az következő Születésnapos és Lány és Legénybúcsús csomagjaink közül: