ASZTALFOGLALÁS GYIK

A mai napra nem enged foglalni az online rendszer, mit tudok tenni?

Asztalfoglalást kizárólag 2 órával előre, illetve a következő napra tudunk rögzíteni. Minden esetben tartunk fent szabad helyeket a betérő vendégek számára, így asztalfoglalás nélkül is betérhettek hozzánk.

Nem a mai napra szeretnék asztalt foglalni, mégsem engedi az online rendszer.

Amennyiben átállítottad a dátumot, de a kiválasztott időpontra nem tudsz asztalt foglalni, az azt jelenti, hogy a foglalható helyeink elfogytak abban az időpontban. Amennyiben van rá lehetőség próbálj olyan időpontot keresni, amelyen még van szabad hely. Fontos, hogy minden esetben tartunk fent szabad helyeket a betérő vendégek számára, így asztalfoglalás nélkül is betérhettek hozzánk.

Fizethetek-e bankkártyával?

Üzletünkben természeteens lehetőség van bankkártyával való fizetésre.

Kutyával érkezhetünk hozzátok?

Igen, a HIGH FIVE BUDAPEST abszolút kutyabarát, szívesen látunk titeket vendégül négylábú kedvenceitekkel.

Akadálymentesített az étterem?

Igen, a HIGH FIVE BUDAPEST felső része teljesen akadálymentesített, itt található mozgássérülteknek fenntartott mosdó is.

Szép kártyával fizethetek-e?

Igen, fizethettek. A High Five Budapestben mind a három típusú SZÉP kártyával is tudtok fizetni. Így könnyedén tudjátok használni OTP, K&H valamint MKB SZÉP kártyátokat is Nálunk.

Van-e lehetőség étkezni is?

Természtesen van lehetőség étkezni nálunk, amerikai íz dukál a legfinomabb hazai alapanyagok felhaszálásával. A klasszikus kézzel evős vendégeinknek: kézműves burgerekkel, szaftos pulled porkkal, ropogós quasadillaval vagy csípős csirkeszárnyal, a tudatos táplálkozást- vagy az evőeszközt kedvelőknek pedig superfoodal es a legkiváló saláták kombinációjával kedveskedünk. Az aktuális étlapunk és itallapunk az alábbi linken tudod megtekinteni: www.HighFiveBp.hu/etlap-itallap/

Céges rendezvényt szeretnénk lebonyolítani, hol tudok érdeklődni?

Céges rendezvényekkel kapcsolatban bővebb információkat itt találtok meg: HighFiveBp.hu/rendezvenyhelyszin , de  telefonon és e-mailben is tudunk tájékoztatást nyújtani. Ajánlatkérést az info@highfivebp.hu email címen tudunk fogadni.