High Five Karrier – vendéglátós munkák Budapesten

Lelkes amatőr vagy rutinos vendéglátós róka vagy és szeretnéd kipróbálni magad egy igazán pörgős, minőségi vendéglátóhelyen?

A HIGH FIVE BUDAPESTNÉL folyamatosan lehetőséged van jelentkezni felszolgáló, szakács, bartender, barback és egyéb pozíciókra.

Kóstolj bele a budapesti éjszakába egy szuper csapat kulcsfigurájaként! 

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.

Konyhai kisegítő állás Budapest szívében

Ha a vendéglátós állások között böngészve arra jutottál, hogy érdekel a konyha világa, szívesen ellesnél egy-két új fogást, esetleg tapasztalatod is van konyhai előkészítésben, akkor a High Five-ban a helyed! 

Mi lesz a feladatod konyhai kisegítőként? Szuper, ha képben vagy bizonyos fogásokkal, hiszen a te feladatod lesz a szakácsok keze alá dolgozni, előkészíteni alapanyagokat, darabolni, pucolni. Fontos, hogy gyorsan, alaposan tudj dolgozni és pontosan végezd el a feladatot, amit kérnek tőled. 

Szakács állás Budapest belvárosában

A High Five Bárban street food jellegű ételek és magyaros fogások képzik a menü gerincét. Ha nem ijedsz meg attól, hogy az egyik kezeddel csirkepaprikást kell kevergetni, a másikkal pedig egy nachos tálat kell finomságokkal megpakolni, nálunk a helyed! 

Mit jelent nálunk a szakács munka? A munka Budapest szívében, a Belváros legpörgősebb részén vár téged, ahol nincs két ugyanolyan nap. Konyhai csapatunk hírből sem ismeri Gordon Ramsay Hell’s Kitchenjét, viszont annál erősebbek csapatmunkában! 

Pultos állás Budapest egyik legpezsgőbb negyedében

A GinFizz vagy egy Mojito elkészítésének mestere vagy és jól pörgeted a shakert? Csatlakozz hozzánk! Akkor se habozz, ha még csak a haveroknak keverted az italokat és most új kihívásokra vágysz! It’s time to shine!

Ha érdekel egy Bartender állás Budapest szívében, ahol egy szuper csapat tagja lehetsz, jelentkezz!

A High Five Budapest Bar egy olyan szórakozóhely, ami gyakran rendezvényhelyszín, szülinapi helyszín, legénybúcsú vagy céges esemény színteréül is szolgál, így a pultosok feladatai is napról-napra változnak.

És mit kínál a barista állás Budapest belvárosában? Profi gépeket, hogy a legfinomabb kávékkal szolgálhassunk a vendégeinknek, jó hangulatú munkakörnyezetet, ahol bátran lehetsz önmagad és folyamatos fejlődési lehetőséget, hogy tényleg mi adjuk a város legfinomabb kávéját. 

Gyere és nézd meg, hogy pörög éjjel Budapest!