Miami Nice High Five Házibuli szigorúan a High Five Budapestben 

Foglald le az asztalodat időben:
https://www.highfivebp.hu/asztalfoglalas/

Nálunk garantált a szórakozás. Jöhetsz családdal az üveghegyen túlról, a Marsról egy új idegennel, barátokkal, hátizsákkal, fehér galléros kollégával, turistacsoporttal, bringával, gördeszkával, ismerőssel, volt szobatárssal, síró gyerekkel vagy anélkül, szomszéddal, pórázzal, kutyával, macskával, aranyhallal…. mindenkit szívesen látunk!

Hatalmas közösségi terünk, és számos különtermünk, illetve egy méretes pincehelyiség teszi lehetővé, hogy elhozzuk nektek az igazi házibuli hangulatot. Egy házibulit, aminél nem kell senkit lehúznod a listáról, mert kicsi a kecó, nem kell a konyhában izzadnod, és koktélokkal bajlódnod, vagy aggódnod, hogy másnap ‘aznaposan’ egyedül takaríts.

A szombat a te napod a High Five Budapestben.

A Belépés Díjtalan!

Asztalfoglalás erősen ajánlott: https://www.highfivebp.hu/asztalfoglalas/

High Five Budapest
1075 Budapest, Király utca 15.

Megközelítés: Ha gyalog jönnétek hozzánk akkor, a Deák Ferenc tértől 5 perces sétával könnyedén megtaláltok Minket. A High Five Budapest közvetlenül a GOZSDU udvar Király utca felőli bejárata mellett található.

Parkolás: Amennyiben kocsival jöttök hozzánk a környékbeli parkolóházakban, vagy az utcán tudtok parkolni.

Rendezvények és infoline:
Email: info@highfivebp.hu
Tel: +3630.010.48.52

Pontos rendezvénydátumokat megtalálod a Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/HighFiveBudapest/events/?ref=page_internal